Post by willkelicoundict on Feb 7, 2022 11:36:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод багато всіх ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
팜히어로사가 캐주얼 게임 lytd
Після того, як ви закінчите рівень, ви повинні продовжувати гру, поки ви не закінчите ходи. Навіть якщо у вас вже є 3 зірки. Я не знайшов способу вимкнути його. Ця гра для людей, які просто люблять поєднувати речі. Не для тих, хто хоче досягти мети.
Він має стійкість, це все ще весело після тривалої гри. Графіка встає, кольори не надто яскраві, але й тьмяні. Маленькі події захоплюють і змушують продовжити гру. Те, як вони анімували фрагменти, надає чудову химерність, яка виділяє її серед інших ігор відповідного типу. Я б абсолютно запропонував цю гру батькам чи бабусі чи дідусеві, які хочуть навчити дитину відповідності, кольорів та овочів у своєму житті.
Ця програма може бути веселою та складною, але я думаю, що є збій у програмному забезпеченні, або вашим людям потрібно більше навчання з простої математики. Занадто часто ви отримуєте предмет на останньому ході, але він не реєструється (ви отримали 4 з 5, але він зареєстрував лише 3), а також занадто часто ваша загальна кількість балів (скажімо, 149 000) вказується ПІДЖЕ тим, хто завершив цей рівень, набравши лише 144 000 балів, а не ВНИШЕ. Проблема з рейтингом все ще не вирішена через 2 тижні
Грати вже не так весело. Ще менше без проблем з амбаром. Напевно, більше не буде грати. Донедавна було весело, зараз не так весело. Дякую за кілька років викликів!!
Раніше я ЛЮБИЛА цю гру, але вона навіть не завантажується для мене, щоб грати на рівнях, і щоразу, коли я використовую свої боби, вона дає збої, і в мене два яйця в грі вбивають додаток, і коли я знову відкриваю, я втратив квасолю, якою був не можна використовувати, бо замерзло. Пройде кілька разів, перш ніж я зможу грати на будь-якому рівні. Забудьте про цю гру, виправте ці помилки! Мінус -10 зірок
Перемикачі не працювали, коли я хотів купити більше ходів. У мене було 32 золоті злитки, і там написано, що зв’язок втрачено. Pfffttt
Приємно грати, але немає можливості вийти з гри та немає кнопки збереження, тому додаток не записує останній відтворений рівень.
Гра весела до певної точки. Мені це подобається, але щоб досягти наступного рівня доводиться боротися так само важко, як ти, то це лише гра. Ви не отримуєте достатньо шансів для досягнення своїх цілей. Однак звук маленьких зерен милий і покращує задоволення від гри.
Вартість веселої гри занадто велика. Щоб іноді піднятися на вищі рівні для мене, удачі вам усім! Слідкуйте за своїми рухами, щоб у вас було багато речей, які вам знадобляться пізніше. Це весела гра. Використовуйте свій мозок, або ви втратите його, коли станете старшим. Ви можете подумати, що вам не потрібно турбуватися про це, але настав час. Хай щастить! Перемагай рівні та обмини мене, поки мене не вигнать, тому що я більше не гратиму.
Нормально
Farm Heroes Saga የተለመደ ayn
Не можу грати в бонусні рівні. В бонусний розділ захожу, а далі не пускає. Просто нічого не відбувається.
Я люблю цю гру. Я згоден. Але я продовжую втрачати життя, тому що мене виганяють на домашній екран, навіть коли я маю чудовий сервіс і всі бари, які може мати людина. Я втратив щонайменше 30 життів на 151 рівні. А для гри, на яку ви витрачаєте гроші на покупки в іграх, це схоже на крадіжку та марнотратство, коли ви використовуєте всі свої речі, щоб надолужити життя, втрачене через збій
Ця гра була веселою, але розробники зробили все, щоб спробувати всі можливі тактики, щоб змусити вас витрачати реальні гроші, щоб прогресувати з розумною швидкістю. Рівні самі по собі не є неможливими без купівлі бонусів, але він дуже швидко старіє, граючи на рівні 60 разів, перш ніж ви його завершите. Крім того, розміщення кнопок, які здійснюють купівлю товарів, раптово з’являється саме там, де ви намагалися б продовжити, так що вони розраховують, що ви зробите випадкові покупки.
У вільний час мені подобається грати в героїв ферми. Єдина проблема, яку я маю з грою, полягає в тому, що коли я потрапляю на блокпост, я надсилаю своїм «друзям» повідомлення, щоб допомогти мені розблокувати. Я не думаю, що це повідомлення надсилається, тому що я отримую чарівні боби замість розблокування дошки. Я припускаю, що так вони намагаються змусити мене витрачати гроші, але я не витрачаю гроші на безглузді речі. Я, мабуть, видалю його, якщо так буде продовжуватися.
Це добре. Я хотів би, щоб у ньому був режим, у якому ви могли б просто грати в матч 3. Насправді вам доведеться робити що-небудь, крім цього. Я також хотів би, щоб ви могли відступити, тому що іноді я використовую одну з лопат, а вона замість цього працює трактором, або я піду вдарити лопату, і вона запитає мене, чи хочу ви вийти з гра. Кілька помилок ще потрібно усунути, але в іншому добре.
Спеціальна гра Pearl для мене стала невиграшною під номером 5. Дійсно огидно, що ти зробив це настільки неймовірно непереможним, що я витратив так багато годин. Відтепер я рано виходжу зі спеціальних ігор і витрачаю свій час на щось більш корисне. Я на вищому рівні на ноутбуці, а не на телефоні, і це вже не весело. НЕ буде платити ні за що, знайде іншу безкоштовну гру.
Гра формує звичку, але багаторазово обчислює неправильно. Моя дошка часто може виглядати як 4 липня, і я отримаю найнижчий бал. Також, як правило, я буду обчислювати перед ходами, щоб перевірити помилки підрахунку балів; Я зроблю це простими рухами, і, звичайно, це так. Будь ласка, виправте цю помилку під час підрахунку балів/розрахунків.
Гра продовжує показувати "не підключається до Інтернету", навіть якщо я повністю підключений. Це відбувається саме тоді, коли я намагаюся придбати товари. Я видалив і перевстановив гру. Я також регулярно оновлюю. Я граю в це на Samsung Tab A. Це єдина гра, в якій є така проблема.
Багато різних збоїв, які, здається, змінюються кожні кілька днів. Вони виправляють один n, потім з'являється новий збій. Також найбільше дратівливе питання полягає в тому, що їм потрібно найняти ще кількох американських працівників технічної підтримки. Я пишу їм, вони явно не розуміють англійської. і більшість відповідей r ламаною англійською мовою і майже не мають сенсу щодо проблеми... наприклад, розмовляти зі стіною, лол
Додайте українську мову.
керовано AD! Геймплей маніпулює своїми користувачами. На початку я отримував задоволення. Тепер розробники стали жадібними і маніпулюють користувачами за допомогою реклами та запобігання проходженню рівнів, поки виробники не отримають свої гроші. Гра змінилася з самого початку, в гіршу сторону. Неприємно знати, що вами користуються.
Ця гра була найкращою. Тепер, хоча після оновлень вони зробили гру менш привабливою. Вони намагаються змусити вас витрачати більше грошей. Призи більше не дають необмежених життів. Гра також обманює вас, я застряг на рівні, де здатність компаньйона продовжувала кидати фрукти зверху та замінювати всі курячі яйця. Також є місії для проходження складних рівнів, але складних рівнів більше немає. Це засмучує.
Мені дуже подобається ця гра, коли я можу грати, але вона так часто зависає, що більшість часу не варто того.
Люблю гру, але я ненавиджу той факт, що ми повинні купити скарбничку. Так швидко наповнюється. Я відчуваю, що мені доведеться купувати щоразу, коли я повертаюся. Я більше не витрачаю гроші на цю програму!
Люблю цю гру!Це одна з моїх улюблених!Я не розумію, чому хтось скаржиться на рекламу, вам не потрібно дивитися рекламу, якщо ви не хочете підсилювачів.
Я дійсно люблю цю гру. Це весело, часом буває складно; але це частина того, що робить його таким веселим....це тип стратегічної гри; просто не той, про який ви зазвичай думаєте, коли думаєте про стратегічні ігри 🙂
Раніше мені подобалося грати в цю гру, але тепер стало відомо, що вже кілька тижнів з’являються нові ігри. Час від часу, коли я натискаю на рівень, який я вже переміг, він запитує, чи хочу я замість цього грати на останній рівень. Отже, хоча я заблокований на 4120, я насправді на 4129. Крім того, одна з членів моєї команди перебуває на 4158, то чому я не можу просуватися вперед, а вона має? Це смішно. У мене було дуже добре 23-денний виклик, поки я не досяг 4120. Тепер у мене є choo choo, на який я не можу грати, застряг на 4120.
Потрібен багато часу, щоб почати грати. Забагато спливаючих екранів. Я можу грати стільки разів, коли програю. Як тільки я більше не можу грати, я іду грати в ігри конкурентів, тож ви втрачаєте клієнтів через інші ігри.
Топ
Мені дуже подобається ця гра, але гра налаштована так, що ви буквально не можете виграти вищі рівні без використання прискорювачів.
Smash Hit Arkade yose
Мій 123 cropsie постійно скидається. Кажуть, що виправили, але, здається, нічого не зробили, бо все ще зіпсовано.
Іноді це просто занадто важко. Я граю, щоб розслабитися, а не розчаруватися. Крім того, чому я маю бачити, скільки медових горшків мої товариші по команді зібрали після кожної окремої перемоги? Це завжди 0, тому перестань витрачати мій час. Дякую!
Я дуже люблю цю гру! З усіх ігор, які я грав у цю, я грав найдовше. Це весело та складно, а кропи дуже милі.
КЛАСНА ІГРА,ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ😀😄👍
Справді мила графіка та звуки, це сподобалось, але сама гра мені не приносила задоволення. Затримка реагування екрана була непосильною, але гіршим був шквал ланцюгової реакції, коли під час гри було досягнуто вилучення фігур. Довго й перестарано, коли мені доводиться сидіти й чекати, поки все пройде, щоб продовжувати грати. Крім того, в кінці рівня мені довелося торкнутися 8 (!) екранів, щоб повернутися до гри. Здавалося, це активно намагається перешкодити мені грати! Витримав менше 10 хвилин.
Я перебуваю на рівні 1149, і мене неодноразово блокували, тому що після трьох рекламних оголошень, щоб отримати більше ходів (і я можу виграти), я не можу грати, тому що зверху, морква тощо підсумки зникли, а підсилювачі внизу зникли пішов. Я втрачаю багато прискорювачів!! Будь ласка, виправте і, можливо, дайте мені більше всіх прискорювачів, щоб замінити багато, які я втратив? Інакше це хороша гра.
Чудова гра... Однак... Останнім часом у грі були проблеми. Іноді у мене залишиться приблизно 15 (інколи більше, іноді менше) ходів, і не всі мої цілі досягнуті, але гра закінчиться. Або на мою користь за перемогу, або проти неї за поразку.
Ця гра чудова, я дуже люблю цю гру, я рекомендую грати в цю гру, ви будете в захваті, я. Ніколи не нудно
Я не можу дивитися рекламу бонусів чи додаткових рухів. Дуже засмучує те, що він робить це під час події. Чому це тільки я? Ніхто з моїх друзів, які грають, не має проблем. Це була моя улюблена гра.
супер
Не можна використовувати золоті злитки. Екран зависає і не може потрапити в гру, коли вона завантажується. Не можна продовжити ще 5 ходів, тому що він не може отримати доступ до ваших золотих злитків. Він працював до двох останніх оновлень. Спробував зв’язатися з King, і вони відправили вас на форум, щоб отримати власні відповіді. Все ще не вирішує мої проблеми. Повернув зірку через відсутність відповіді.
Весело, але зайнято. Ви повинні натискати занадто багато речей між кожним рівнем і кожною повторною спробою. Компоненти мета-ігри потрібно ДУЖЕ впорядкувати. Але мені дуже подобається дизайн рівнів і основна механіка.
Мені дуже подобаються чарівні персонажі і те, наскільки шалено захоплююча гра. Відмінно підходить для швидкого проведення часу.
Висока залежність. Любіть це! **Перейти до останнього (серпень 2019 року) оновлення: довелося змінити свій 5-зірковий огляд на 1. Це був би 0, якби я міг. Останнє оновлення унеможливило проходження поточного рівня (1502). Після зміни трави на коричневу, використовуючи насіння сіна, воно знову перетворюється на траву. Це унеможливлює збір білих овець. БУДЬ ЛАСКА, ВИРІСУЙТЕ ЦЮ ПРОБЛЕМУ!! **Оновлення 9/23. Точно така ж проблема з травою/сіном 1531. Більше не весело.
Хоча мені дуже подобається сама гра, мене просто дуже дратує, що ви ніколи не роздаєте золоті злитки як нагороду. Чому MI повинен ПЛАТИТИ, щоб отримати їх, якщо я все одно заробляю їх у грі?!🙄🤦🏿♀️ Підвищення потужності добре, але я не витрачаю свої гроші, щоб отримати їх батончики...😤 було б легше подолати деякі з цих НЕОБОВ'ЯЗКОВО жорстких рівнів, якби мені не доводилося витрачати гроші, щоб отримати їх.. Вам усім варто подумати про це..💯
клас
ПРИПИНИ давати мені виклики, щоб відкрити нових супутників! Більше немає для розблокування! Перетасування, коли є чіткі кроки, які потрібно зробити (посів + вода), і виклик говорить «незабаром» протягом 3 тижнів без нових викликів. Також не присуджує подарунки Амелії, коли написано «виграй зараз, щоб отримати мої подарунки».
Чому ви продовжуєте змінювати мій плеєр на honeypot? Наблизьтесь до 400, і ви почнете все спочатку з іншим гравцем, і ви ніколи не дасте бонусні раунди. Потрібно багато разів натискати грати, перш ніж ви зможете грати в гру. І саме тоді, коли ви думаєте, що всі спливаючі вікна готові!! Більше схоже на єдинорога і спливаючі вікна з проханням купити те і те..ДРИЗЛИВО!!