Post by willkelicoundict on Feb 7, 2022 11:24:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lekár Chirurg Nemocničné Hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lekár Chirurg Nemocničné Hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ chybové kódy primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Lekár Chirurg Nemocničné Hry 2022 version ▞▞▞
Medici Jocuri De Chirurgie Jocuri de rol afwm
Reklamy každú druhú sekundu. Robíte len to, čo vám hovorí na každom kroku. Jednoznačne detská hra.
Hra naozaj nie je taká zaujímavá. Príliš veľa reklám. Doslova každých 20 sekúnd sa objaví nová reklama. Netrápte sa plytvaním peniazmi, aby ste sa zbavili reklám. Môžete nájsť oveľa lepšiu hru na lekára / chirurga. Nenapĺňa žiadne očakávania, hra je zlá a hra letí až príliš rýchlo. Neobťažujte sa ho získať.
Je to najlepšia hra pre študentov medicíny. Jeho grafika je úžasná. Jeho zvuky sú úžasné. Jeho ovládanie je úžasné. Jeho hranie je úplne zadarmo. Touto hrou získate vedomosti o svojom tele a jeho častiach.
Milujem túto hru... Ale príliš veľa reklám, keď dokončím 2 operácie, zobrazí sa reklama veľmi zlá hra, neinštalujte si prosím túto hru 🙏🙏🙏
Toto je veľmi pekná aplikácia srdcovej operácie. Príležitostné hry sú veľmi zaujímavé. Táto aplikácia je veľmi užitočná. Najlepší výber pre deti.
Divná hra a zakaždým reklamy
Táto hra nie je zábavná, musíte ju vytvoriť reálnejšie. Prepáč ak som krutý.
Hra je dobrá, ale reklamy sú veľmi dobré
Pretože v budúcnosti chcem byť lekárom, veľmi mi to pomáha
Príliš pomalé tempo, príliš veľa reklám
Hodnotil som to tromi, pretože hra je nejako nudná, 1. hviezda, 2. hviezda je, príliš veľa reklám
Hra má menej úrovní a je veľmi ľahké ju dokončiť, nie je to naozaj zaujímavé
Medico Giochi Ospedalieri Giochi di ruolo yco
Hra na vystrihovanie papiera. Skvelé pre možno ľahko zabaviteľné 2-ročné deti
Vyzerá to ako veľmi reálna ľudská operácia. Mne aj mojej dcére sa to páči
Nepáči sa mi to, pretože úrovne sa opakujú znova a znova. Je v nej veľa reklám a dáma potrebuje toľko času na rozprávanie
Veľmi užitočná aplikácia aj pre lekárov a študentov. Deti s radosťou hrajú takú vedomú lekársku hernú aplikáciu. Ľahko získať vedomosti o lekárskej liečbe a chirurgii.
Úrovne nie sú veľa a reklamy sa neustále objavujú z ničoho nič
Úroveň 3 je taká ťažká, že nemôžete ani odstrániť baktérie, ak by tam bolo nulové hodnotenie hviezdičkami, ohodnotil by som to nulou, teraz to odstraňujem, ale predtým to nikdy nestiahnem 99+1% šanca, že si to už nikdy nestiahnem a ja som pochybujem, že si to nechcete nechať. práve som to vymazal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAJHORŠIA HRA VŠETKÝCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Táto aplikácia je veľmi pekná. Ale môžete si myslieť, prečo dala iba štyri hviezdičky. Beacus thare sú viac pridané 😥😥😥😥 V aplikácii príde iba odstrániť pridať, ak klikneme, že niečo bude komunikovať Čo je to
Dal by som tejto hre 3 hviezdičky, ale toto vôbec nie je hra. Najprv urobia všetky kroky a operácie vo vašom mene a vy len sedíte a presúvate predmety, ktoré vám dajú na použitie. Najlepší spôsob, ako urobiť túto hru zábavnejšie je nechať vás robiť vlastné rozhodnutia a sem-tam sa vám niečo nepodarí, pretože všetko urobíte správne bez toho, aby ste čokoľvek urobili, a to je len nudné a nanič....
Príliš veľa reklám. Je ich veľa a prichádzajú na vás odvšadiaľ. V reklamách môže byť dokonca viac času stráveného hraním. Vaša odpoveď nedáva zmysel. Existuje toľko reklám a prichádzajú na vás tak rýchlo, že sú kontraproduktívne. Ničí to akýkoľvek herný tok a ničí všetku kreativitu, ktorú v hre máte. A potom povedať minúť 5 dolárov na odstránenie reklám? Aké možné výdavky máte, že 5 USD nahrádza všetky tieto prirážky. Nemôžete ani vidieť, či to stojí za nejaké peniaze, pretože jeho reklamy.
Moja hra je znepokojujúca, nechce začať ľudia hovorili, že to bola pekná hra a má len 5 fáz.
Milujem túto hru, ale zamrzne na každej úrovni. Dúfam, že to dokážete opraviť, kvôli tomu sa mi nechce hrať. Myslím, že som svoj telefón reštartoval mnohokrát a stále to robí. Milujem hru dobrá hra, ľudia ju musia vyskúšať, ale opravte to prosím.😘🙃
Hra je dobrá, ale má obmedzenú úroveň, stále hovorí, že príde čoskoro, aj keď som hral celú úroveň, pls popracujte na nej a získajte päť hviezdičiek
Je to dobrá hra, ale dá sa zlepšiť. Môžete pridať ďalšie možnosti, páči sa mi to
Táto hra je tak nekvalitná, čakal som niečo aspoň náučné ak nie aspoň trochu kvalitnejšie? Nevyzeralo to ako na obrázku nižšie. Táto hra je hrozná.
Táto hra je pekná, ale po niekoľkých dňoch nemôžeme hrať, nedá vybavenie, jednoducho ukazuje trpezlivosť
Stunt Car Extreme Závody esyj
Reklamy každých 10 sekúnd..
Hra mohla byť lepšia, keby viac úrovní spôsobilo, že nie je náročná
Fantastická hra, mal som dobrý zážitok. Odporučil by som ostatným vyskúšať túto nemocničnú hru, detaily sú veľmi presné... rád ju hrám
Táto hra je ossum, ale sú tam veľmi nízke úrovne a hra bola veľmi pomalá
Užil som si hru. Ale teraz som uviazol na úrovni infekcie hrdla. Už nie sú možné žiadne ďalšie pohyby.
Naozaj sa mi hra páči, ale je tu len jeden problém, a to reklamy, ktorých je toľko, že sme si hru nemohli užiť tak, ako by ste si ju mohli užiť bez nej. Dúfam, že chápete 😔
Je to nuda, keď dokončíte všetky úrovne a kúpite si iného chlapa, aj keď sú všetky úrovne dokončené
Operácia otvoreného srdca veľmi dobrá prevádzka hry. Skvelá hra, ale mám pár návrhov. 1. Robte tie reklamné veci potom, čo s niečím skončíte, pretože som mal "Wow!!!" stav driftu v hre.
Prečo je pre mňa ťažké hrať operáciu srdca, že 5. objekt nefunguje