Post by willkelicoundict on Feb 7, 2022 11:15:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox tokeni kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
Son mərhələlər 0,01 saniyə belə səhv etməməyinizi nəzərdə tutur. Yenə də tullanma düyməsi bir neçə sahədə işləmir və hitbox zarafatdır. Texniki cəhətdən yaxşı işləmədikdə onun gözəlliyi faydasız görünür. Heç olmasa, bu oyun gülünc şəkildə səhv edərkən çətinlik səviyyəsini seçək. Təşəkkür edirəm, nifrət edirəm
... game codes, unlockables, hints, tips, easter eggs, glitches, game guides, walkthroughs, screenshots, videos and ask questions about Nameless Cat on iOS.
Bu oyun həqiqətən sevimlidir və sadəcə bir az oyun oynamaqdan həzz almaq istəsəniz, həqiqətən yaxşı bir oyundur. Musiqi həqiqətən sakitləşdirici idi və gördüyüm bütün personajlar sevimli idi. Bu oyunla mənim yeganə pet piee nəzarət edir, lakin bu, yalnız mən ola bilər. Müəyyən səviyyələrdə tullanmaq bir az çətin idi, amma bəlkə bunun öhdəsindən gələcəksiniz.
Barmaq timbles oynayır. Yaşlı Danışıq Terapiya Qrupu ...
Heyrətamiz qrafika, dəhşətli fizika və idarəetmə.
act - Wiktionary
Mən bu ulduzu yalnız tərtibatçıların NFT-ləri dəstəklədiyi üçün verirəm.
Category: Pro ; Platform: iOS, Android ; Status: Released ; Year: 2020 ; Link: play.google.com
Download Nameless Cat APK for Android - ApkVision
Yaxşı oyun AMMA bir bulud qənaəti əlavə etməlisiniz. Bu çox əyləncəli və maraqlıdır, amma mən telefonumu əvəz edəcəyəm, amma artıq səviyyəmlə oynaya bilmirəm. Sizdə varsa redaktə edəcəm.
Nameless Cat Aksyon srzh
Ümumiyyətlə, əyləncəli bir oyun, bir az sinir bozucu, lakin çox deyil. Mən mişar bıçaqlarının hitboxlarının bir az daha kiçik olmasını istərdim, onlar sizə dəyməməli kimi görünürlər, amma bəzən bunu edin, amma yenə də çox əyləncəlidir!
Oyun həqiqətən qısa və şirindir. Platforminqi sevirsinizsə, həqiqətən yaxşıdır. Müdirlərə gəldikdə böyük çətinlik sıçrayışları var (ya bu, ya da mən oyunda həqiqətən pisəm) və son patronun çox cəzalandırıcı olduğunu hiss etdim. Oyun bir vuruşa dəyər.
Öldüyüm şeylərə toxunmamaqdan nifrət edirəm
Yalan danışmayacağam, yaxşı oyundur, amma bulmacalar çox ÇƏTİNDİR. Daha çox tələ qoya bilməzsən, çünki patron canavar artıq məni təqib edirdi, niyə bu tələləri qoyursan? Mən yüz dəfə öldüyüm kimi və siz reklamları oyunun ölüm ortasında deyil, oyunun hər sonunda yerləşdirə bilərsinizmi? Bilirəm ki, bəzi şeyləri əldə etməyə çalışırsan, amma bu, həqiqətən əsəbidir. Hər halda, gələcəkdə uğurlar.
Check out similar apps to Nameless Cat - 10 Similar Apps & 60358 Reviews. ... What Cat Bird has the upper hand against this game is the gliding mechanism
Tövsiyə edəcəyim çox gözəl oyundur, lakin yeganə problem odur ki, bosslarda yoxlama nöqtələri yoxdur. Birinci mərhələ, ikinci mərhələ və ya üçüncü mərhələ kimi. 2021-ci ilin yanvarından bəri son patronda ilişib qalmışam!!!! Bundan başqa, oyunu bəyənirəm. Hekayə yaxşıdır, personajlar yaxşıdır və oyunu öyrənmək asandır. Ümumiyyətlə, yaxşı oyun, amma istərdim ki, bosslarda yoxlama nöqtələri olsun.
Bu qəzəb oyunudur, qrafikası gözəldir və musiqisi gözəldir, lakin idarəetmələr sərt və ləngdir, hekayə qısadır, personajlar təsadüfi dialoqlardan başqa heç nə vermir. Və birinci fəslin sonu o qədər bezdiricidir ki, bircə səhvə yol verə bilməzsən, yoxsa öləcəksən, yoxsa əjdaha səni yeyəcək. Mən o qədər qəzəbləndim ki, əhvalım pozuldu və asanlıqla qəzəblənirsənsə, onu sildim bu oyun sizin üçün deyil. .
Nameless Cat Action ska
Tải Nameless Cat (Mod Tiền vô tận/Mở khóa Skin) V1.9.0
Həqiqətən heyrətamiz bir oyun, bəzən bir az çətin ola bilər, amma sonunda bir yol tapacaqsınız. Piksel sənət üslubu tamamilə heyrətamizdir. Mən pişik üçün müxtəlif dəriləri sevirəm. 5/5, əla iş!
Nameless Cat - 5play
Продолжительность Nameless Cat. Игру в среднем проходят за 3 ч., с дополнительными заданиями за 4 ч. 30 мин., исследуя всё подробно за 6 ч..
Ümumilikdə yaxşı oyun amma çox çətindir asanlaşdırın pls
Əvvəlcə sevimli personajlar və qarşıdurma ilə oyun kimi sevimli bir nağıl kimi çevrilən şey tezliklə cəhənnəm çuxuruna çevrildi. Bu oyunu şirin oyun kimi səhv salmayın, bu, hər formada və formada olan qəzəb oyunudur, burada bir mikrosaniyəlik səhv zamanlama sizi zəhlətökən hipnozedici yükləmə ekranına baxarkən öz varlığınızı yenidən başlamağa məcbur edəcək. Bu oyunun nə qədər zəhlətökən olduğunu bilsəydim, onu quraşdırmazdım, çünki qısa hekayə və bir neçə dialoq mənim ağlıma dəyməz.
Nəzarət və həssaslıq bu oyunu oyunun özü deyil, çətinləşdirir. Bulmacalar çox sadədir. Bəzən o, hətta qəzaya uğrayaraq məni bütün səviyyəni yenidən başlatmağa məcbur edir.
Dostum, oyununuz gözəldir, amma 🥺🥺Hal-hazırda ağlayıram, mən ikinci patrondan keçə bilmirəm, sanki bir canavar sizə yaxınlaşıb keçmək üçün teleport edir, amma ölü və ya bir daha ölmədikcə 😭 Bağışlayın
Əla oyun Mən telefonda olanda çox xoşuma gəlir ilk etdiyim şey adsız pişik çox yaxşı oyun oynamaqdır amma sənə dörd ulduz verməyimin səbəbi bu oyuna asanlıqla əsəbiləşdiyim üçün bəli çətin ki, youtube-da aldatmağa çalışırdım, amma necə deyərlər, onlar sadəcə göbələklərin üstünə tullanırlar və o taxta üzərində getmək istəyirlər, həqiqətən çətin oyun bir növ xoşdur
Mən oyunu çox sevirəm, amma idarəetmələr həqiqətən bərbaddır
Nameless Cat የእንቅስቃሴ gmnb
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulācijas spēles cga
Bu oyunun keyfiyyəti və qrafikası çox gözəldir. Bu əyləncəli oyundur və NPC-lər çox gözəldir. Mən xüsusilə jellyhead və onun "Mən niyə belə böyükəm? ' sitatları. Mən sadəcə 17-ci səviyyəyə çatdım, amma yükləməyi tövsiyə edərdim.
Nameless Cat for iPad, iPhone is also developed by Kotoba Games and available for download at the App Store, you can consult and install
Bu, çox gözəldir, nağıl kimidir, lakin ekran hərəkət edir!
My Name Is
Nameless Cat Action hesk
Hekayənin konsepsiyası heyrətamizdir. Səviyyə dizaynı yaradıcıdır və soundtrack vibe ilə mükəmməl uyğunlaşır. Onu yaxşı qrafika və incəsənətlə tamamlayın və siz tamamilə 4 və ya 5 ulduza layiq bir oyun əldə edəcəksiniz. Yaxşı oyundur, gedin cəhd edin.
Mən oyunu sevirəm, amma onun dəhşətli tullanma mexaniki var, nə vaxt yeriyərkən tullanmağa çalışsam, o, tullanmaz.
Mən bunu sevirəm, zəhmət olmasa 2-ci hissəni hazırlayın
Bu oyun... HARD boss 1 çox çətindir, insani olaraq DÖYMƏK necə MÜMKÜNDÜR! Hər beş saniyədən bir və bəzən oyunun tam ortasında reklamlar var! Piksel sənəti çox yaraşıqlıdır, lakin bu oyunun nə qədər əsəbi və bezdirici ola biləcəyini göstərmir, çünki bu, indi sözün əsl mənasında oynanılmazdır
ÔÈËÎËÎÜÈÉÀ ÌßÑßËßËßÐÈ - Turuz
ƏJDAR HİSSƏSİNİ DAHA ASAN EDİN.
Əyləncəli oyun 5-ci səviyyə çox çətin deyil, zəhmət olmasa düzəldin, əgər onu düzəltsəniz, ona beş ulduz verin😠😠😠😠😡
Nameless Cat Apk Download for Android - APKFollow
Sevdiyim bu möhtəşəm oyun, həqiqətən də, çox əyləncəlidir, mən yalnız final mərhələsində birinci yerdə qalmağa davam edirəm.
Quraşdırılmayacaq.
25+ Best Tsubasa Memes | Uciha Itachi Memes, Captain Memes
Həqiqətən yaxşı oyun, çox tövsiyə edirəm. Çətinliklər çətin idi, lakin məyusedici deyildi
Çox çətin.
Əvvəlcə əyləncə. Oyun getdikcə çətinləşir, bu yaxşıdır. Ancaq heç vaxt heç bir qabiliyyət və ya heç bir şey əldə etmirsiniz. Bu çox çətindir. Hərəkət əyləncəlidir, lakin siz 2-ci dünyaya bir az daxil olduqdan sonra oyun əyləncəli və qəzəbli olmağı dayandırır. Çətin şəkildə AZALTMAQ ÜÇÜN BİR PARAMET VƏ YA OYUN MODU ƏLAVƏ EDİN!
Daha yaxşı nəzarət lazımdır.
İndiyə qədər yaxşı amma son lv.6-nı necə əldə edəcəyimi bilmirəm
Bu, çox yaxşı oyundur, amma boss döyüşü baş verən zaman reklam aldım və bundan sonra mən 2-13 səviyyəsində idim və qanuni olaraq buna qalib gələ bilmədim, ağcaqanad blokdan keçdi və məni təhlükəsiz blokda öldürdü. Və bundan sonra dəfələrlə baş verdi və mən onu oynamağı dayandırdım.
Nameless Cat | Безымянный Котёнок на Андроид App ...
Nameless Cat פעולה rexk